maanantai 27. syyskuuta 2010

Antisemitisti esittäytyy

Tervehdys lukijoilleni! Olen Juha Keskitalo, 29-vuotias suomalainen antisemitisti. Perustin tämän blogin, koska mielestäni on tärkeää tuoda esille myös antisemitistisiä näkökantoja nykyajan täysin juutalaistuneessa ilmapiirissä, johon siis myös media kuuluu.

Mitä antisemitismi sitten on? Luultavasti törmäät sanaaan ”juutalaisviha” etsiessäsi sanaa mistä tahansa sanakirjasta. Itse kutsuisin antisemitismiä ennemminkin juutalaisvastaisuudeksi, koska mistään varsinaisesta vihasta ei ole kyse, vaan lähemminkin oman rotumme puolustamiselta vahingollisia juutalaisia ideologioita vastaan. Itse tietyssä mielessä vihaan juutalaisia, mutta en silti ole tunkemassa eläviä juutalaisvauvoja uuniin, kuten kansallissosialistien tärkein tehtävä tuntuu olevan, tai valmistamassa juutalaisennahkasohvia. Nämä käsityksethän ovat peräisin juutalaisten omasta propagandasta toisen maailmansodan jälkeen, jolloin maailman voimallinen juutalaistaminen alkoi väärän puolen voitettua sodan. Antisemitismissä ei ole mitään pahaa ja Prntti Linkolan ajatuksella ns. ”natsismista” leikitelläkseni kysyisinkin, oliko siinä muutakin pahaa, kuin, että se hävisi toisen maailmansodan.

Ajatelkaahan asiaa ihan oikeasti, eikä nykyisen juutalaisen ilmapiirin mukaan, että oli, koska se vastustaa tai jopa vihaa sorretuja raukkoja, juutalaista kansaa, jolle toki on annettava kaikki mahdollinen apu ja oikeus toimia, miten sitä kulloinkin huvittaa. Oma-aloitteinen ajattelu, varsinkin yhteiskuntakriittinen on tärkeää. Muistakaa se, vaikka tässä tapauksessa aloite olisikin mahdollisesti tullut minulta, vaikka en toki pidäkään teitä juutalaismedian tapaan aivottomana massana.

Eurooppalaisen rodun ajattelu ja syvimmät tunteet ovat aina olleet juutalaisvastaisia. Esimerkiksi sukupuolten tasa-arvo on aina ollut eurooppalaisille tärkeää, ottakaamme esimerkeiksi vaikkapa Suomen ja Iso-Britannian alueilla vallinneet matriarkaaliset yhteiskunnat, ja naisen alistaminen ala-arvoisempaan asemaan saikin alkunsa vasta juutalaisuuden ensimmäisen kerran vallattua Eurooppaa kristinuskon saapumisen myötä. Muutkaan juutalaiset tavat ja ideat, kuten koronkiskominen, eivät tunnu eurooppalaisesta mitenkään oikeudenmukaisilta. Juutalaiset ovat siis ihan itse ansainneet vastustuksensa. Mielestäni pitäisi myös olla selvää, että mikäli juutalaisen propagandan julistama ”juutalaisia on aina syrjitty läpi historian” pitää paikkansa, täytyy syy tähän syrjintään löytyä juutalaisista itsestään. Ei kukaan syyttä ole aina syrjitty, vaikka esimerkiksi koulukiusaustapauksissa syy ei useimmiten löydykään uhreista itsestään, mutta jos tällainen kiusaaminen toistuu vuosien ajan ja joka mahdollisessa paikassa, on vain todennäköistä, että uhri itse tällaisen jotenkin aiheuttaa.

Muista vahingollisista juutalaisista ideologioista nostaisin esiin feminismin, joka ei todellakaan aja sukupuolten tasa-arvia, kuten väitetty, vaan miesten täydellistä alistamista. Kyseessä on juutalainen ”hajoita ja hallitse” -opin soveltaminen käytäntöön. Muistettakoon, että Euroopassa ei alunperinkään olisi ollut tarvetta tällaiselle ideologialle, vaan kaikenlainen sukupuolinen tasa-arvo kyllä käy eurooppalaiseen psyykeeseen. Juutalaiset eivät ehkä haluakaan alistaa naista sinänsä, vaan aiheuttaa hajaannusta vihollistensa (eurooppalaisten) leiriin. Tämän ideologian mukaanhan naisen ei ole tarkoitus ollakaan nainen luonnollisesti, vaan muuttua mieheksi samalla alkuperäiset miehet syrjäyttäen.

Miksi sitten uskallan kirjoittaa omalla nimelläni, vaikka on hyvin tiedossa monienkin totuutta julistaneiden kauhea kohtalo? Esim. http://www.patriootti.com/artikkeli/kuolivatko_he_aatteidensa_tahden . Mielestäni rehellisyys on tärkeää ja pelon ilmapiirissä eläminen väärin, sillä tällaista uhkaa emme ole millään muotoa ansainneet. Kaikki kuolevat aikanaan, eikä minulle ole henkilökohtaisesti väliä onko minun aikani pitkä vai lyhyt. Vaikutusvaltaisia vihollisia tulen toki kirjoituksillani saamaan. On vain vakuuttavampaa ja osoitus siitä, etten leiki, kun seison sanojeni takana, kuten jokaisen tulisi pystyä tekemään.

3 kommenttia:

  1. Niin ymmärrän Jumalan Juutalaiskansan vastaisuutesi,koska et itse ole kohdannut Vapahtajaasi Jeesusta Kristusta,joka myös ON ja Olin juutalainen.Ihmisen pahuudessa on juutalais viha ja vastaisuus syntymäpaheena,koska meissä vaikuttavat kaksi voimaa,hyvä ja paha.Jeesus on syntynyt ja kuollut meidän tähtemme,että Hän meissä voittaisi pahuuden,myös vihan Jumalan kansaa kohtaan.Rakkaus voittaa vihan ja joka rakastaa ei vihaa ketään !!!Kaikki me ihmiset olemme Jumalan silmissä saman arvoisia,kaikilla meillä on mahdollisuus voittaa pahuus itsessämme Jeesuksen Kristuksen voimassa ja armossa!!!

    VastaaPoista
  2. Juutalaisten Talmudin mukaan Jeesus on pahin koskaan maanpäällä elänyt petturi. Sikäli ylläoleva kommentti on hakoteillä. Erittäin hyvä ja asiallinen kirjoitus.

    VastaaPoista
  3. Minusta ihan tervettä 2000-lukua että kaikki saavat ilmaista näkökantansa ja vieläpä perustellen sitä historiallisilla tapahtumilla. Olen kirjoitukseesi tyytyväinen ja jatka samaan malliin.

    VastaaPoista